+386 (0)2 629 05 00 hotel@inn-mb.si

Sejne sobe

Maribor INN***+ hotel razpolaga z dvema sejnima prostoroma – sejno sobo Jurka in poslovno pisarno Muškat.

 

Sejna soba Jurka je prostorna in osvetljena s prijetno dnevno svetlobo, v njej pa lahko brezžično dostopate do interneta. V Jurki so možne različne postavitve omizij in stolov.

Sejna soba je avdio in video opremljena (projektor, projekcijsko platno, CD/DVD/LCD ekran, flip chart) in lahko sprejme do 60 oseb.

 

Poslovna pisarna Muškat je namenjena manjšim sestankom in delavnicam. Nahaja se v pritličju hotela, zagotavlja veliko mero zasebnosti, velika okna pa v prostoru ustvarjajo dobro delovno klimo. Muškat lahko sprejme do 12 oseb, v njem pa je na voljo projektor, projekcijsko platno, flip chart ter brezžični internet.

 

Op prihodu, zaključku ali med odmori vam nudimo širok izbor kavnih in finger food pogostitev. Le te vam lahko pripravimo pred sejnim prostorom, v restavraciji ali na letni terasi.

 

Ves čas vašega dogodka je odprta tudi hotelska kavarna, kjer vas pričakujemo s pestro izbiro toplih in hladnih napitkov.

 

Za gostitev večjih seminarjev je primeren tudi osrednji prostor Gostilne modra frankinja. Tudi tu vam lahko pripravimo želeno omizje, ga opremimo s projektorjem in projekcijskim platnom ter nudimo dostop do brezžičnega interneta. Ob tem pa seveda nudimo pester izbor kavnih odmorov z lokalnim pridihom.

 

Možne postavitve sejnih prostorov:

 

Sejna dvorana Št. udeležencev
(kino postavitev)
Št. udeležencev
(šolska postavitev)
Št. udeležencev
(omizje)
Sejna soba Jurka 60 oseb 22 oseb 40 oseb
Poslovna pisarna Muškat 12 oseb / /
       
       
       
       

 

V Gostilni Modra frankinja dopolnjujemo poslovno ponudbo hotela s poslovnimi zajtrki, kosili in večerjami. V hotelu delujemo pod okriljem znamke »Lokalno nam je blizu«, ki na naše krožnike postavlja sveže sestavine lokalnega izvora, v ponudbi pa prednjačijo izdelki iz domačih receptov.

 

Pošljite povpraševanje, dovolite, da vam pomagamo izpeljati brezhiben dogodek, med tem pa se pustite razvajati štajerskim kuharskim mojstrom.

 

Izbirate lahko med naslednjimi kavnimi odmori:

Coffe break A:
pomarančni sok, voda, kava, mleko, čaj, sladko-slano pecivo 4,50 € / osebo

 

Coffe break B:
pomaračni sok, jabolčni sok, voda, kava, mleko, čaj, sveža sadna pita 5,00 € / osebo

 

Coffe break C:
pomaračni sok, jabolčni sok, voda, kava, mleko, čaj, kanapeji lokalnih dobrot (mesni, sirni)  6,00 € / osebo

 

Coffe break D:
pomaračni sok, jabolčni sok, voda, kava, mleko, čaj, sezonsko rezano sadje, finger food lokalnih sestavin 8,00 € / osebo

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.