+386 (0)2 629 05 00 hotel@inn-mb.si

Športnikom prijazen hotel

Zaradi bližine zunanjih športnih objektov, neposredne bližine avtoceste, prilagojene prehrane športnikom predstavlja hotel Maribor Inn pomembno pripravljalno bazo za individualne športnike in športne ekipe. Hotel je primeren za daljše priprave kot tudi samo za enodnevne namestitve; športne karantene, kjer z logističnega vidika še posebej pride do izraza lokacija hotela .

 

Hotel Maribor Inn je primeren za namestitev ekip, ki so na športnih pripravah v Mariboru, bodisi so le udeleženci določenega tekmovanja v Mariboru oziroma njegovi bližini in športniki prihajajo iz bolj oddaljenega kraja. Ker se zavedamo, da so športne priprave ključni del do uspeha za športnike naša ekipa naredi vse, da je za njih odlično poskrbljeno ter da se počutijo kot doma. Majhnost hotela je v tem primeru prednost, saj je športnikom ob prihodu večje ekipe na voljo celoten hotel. V miru brez ostalih gostov ter pod našim budnim očesom lahko priprave opravijo z maksimalnim fokusom in učinkovitostjo.  

 

Že nekaj časa gostimo športnike Nogometnega kluba Maribor in ostale člane druščine slovenskih prvoligašev predvsem v športnih karantenah pred tekmo  in poskrbimo, da gredo na tekmo čim bolje pripravljeni. 

 


Maribor INN Hotel*** se nahaja na Karantanski ulici 26 v Mariboru, v mestni četrti Tezno, blizu avtocestnega odseka Maribor Sever, avtoceste E 59 in industrijske cone Maribor in je strogega centra mesta je oddaljen le 10 minut vožnje z avtomobilom. Zaradi svoje lege predstavlja hotel športnikom nudi možnost jutranjega footinga v »zelenem« okolju - pri nas namreč bivate v mestu, ste pa kljub temu blizu narave, stran od hrupa in mestnega vrveža. Hotelski lobij s kavarno je več kot primeren za večerno druženje športnikov, sejna soba z diaprojekcijo za analize treningov in tekem ter izboljšave, strokovni štab pa lahko na prostorni terasi ob jutranji kavici načrtuje potek dneva kako čim prej do vrha - postati najboljši. Na naši ekipi pa je, da zagotovi vse, da bo tudi sama del mnogih uspešnih športnih zgodb.

 

Hotel Maribor Inn***+ - športnikom prijazen hotel.

 

Zakaj je Maribor Inn hotel športnikom prijazen hotel?

 

Razlogov je več:

 • ugodna cena,
 • hrana prilagojena športnikom (možnost izbire),
 • udobna namestitev v 1-posteljnih do 6-posteljnih sobah ( več kot primeren za mladinske selekcije),
 • klimatizirane sobe in skupni prostori,
 • brezplačna uporaba brezžičnega interneta v sobah,
 • Hotelska kavarna z velikim LCD televizorjem z izborom mednarodnih programov,
 • Privatna Wi-fi povezava namenjena le športnikom/poslovnežem,
 • možnost transferjev - ugodne cene avtobusnih prevozov,
 • možnost organizacije treningov na športnih objektih v bližnji okolici,
 • možnost treningov v največjem fitnes centru v Mariboru v našem ko-operativnem hotelu Betnava,
 • 24 urna recepcija,
 • brezplačno parkirišče neposredno pred hotelom, tudi za več avtobusov.

 

 

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.